panco Yönetici
| Konu: Moderatör Alınacak! Ptsi Haz. 04, 2007 5:30 pm | |
| Forum yetkilisi yani moderatör arkadaşlar alınacak.
Moderatörlerin görevleri nelerdir? 1.Forumda düzen ve birliği sağlamak 2.Başlıkları düzenlemek (silmek,taşımak) 3.Gerektiğinde forumun reklamını yapmak
Ayrıca süper moderatörler adminin sağ koludur ve olağanüstü durumlarda forumda en yetkili kişilerdir.Süper moderatörler normal moderatörler arasından foruma katkı sağlayanlardan seçilirler.
Başvuru Formu: Ad* Soyad Yaşadığın Şehir Daha önce görev aldın mı almadıysan bu işten anlar mısın?*
Şeklinde Başvuru Formunuzu buraya cevap olarak gönderin * işaretliler doldurulması zorunlu olanlardır.
En son tarafından Perş. Haz. 14, 2007 12:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
beyaztekir Banlandı
| Konu: Geri: Moderatör Alınacak! Ptsi Haz. 04, 2007 6:22 pm | |
| Formu Dolduran herkez moderatör olamıyor.Çünkü herkezin moderatörlüğü bilmiyor.Bilenleride bu durumda tespit edemiyoruz. Bir süre sonra formu dolduranlara e-mail göndererek moderatör olup olmadığınızı öğrenceksiniz.
Sevgilerimle Asiye | |
|
cancu_cansu Moderatör
| Konu: Geri: Moderatör Alınacak! Çarş. Haz. 06, 2007 5:16 pm | |
| Ad*cansu Soyad*erürk Yaşadığın Şehir istanbul Daha önce görev aldın mı almadıysan bu işten anlar mısın?* evet bir çok sitede mod. oldum anlıyorum web sitem var ordanda bilgiliyim moderatör olmak istiyorum sorumluluklarımı yerine getiririm tüm gün boyunca sitede olabilirim. | |
|
siyam_ca Misafir
| Konu: Geri: Moderatör Alınacak! Çarş. Haz. 06, 2007 5:55 pm | |
| ad:berk soyad:tuna oturduğu şehir:istanbul daha önce görev aldınmı?almadıysan bu işten anlarmısın? evet arkadaşlarımın çoğu forumunda moderatörlük ve adminlik yaptım.ayrıca kendi forumumdada admindim.daha sonra forumumu kapattım ve daha yeni bir forumda görev almak için buraya başvurmak istedim.kısacası moderatörlüğü çok iyi yapabilirim ve günde yaklaşık 4 saat forumda olabilirim.okullar kapandığı zaman ve hafta sonları bu saat artıcaktır.. herkeze iyi günler diliyorum.... |
|